Marc Marbà

FullSizeRender.jpgSobre mi

Vaig anar l’Escola Garbí, després em vaig graduar en Periodisme l’any 2012 a la Universitat Ramon Llull-Blanquerna. L’esport i el futbol m’han acompanyat tota la meva vida, i no podria ser d’una altra manera, també ho van fer quan vaig acabar d’estudiar. Així que em vaig especialitzar en periodisme esportiu. He recorregut les redaccions de ràdio de la Cadena Ser, les desaparegudes Punto Ràdio o Onafm, així com de Catalunya Ràdio. En televisió, he seguit a BarçaTV, GolTV o BTV (actualment betevé). També vaig treballar en un mitjà digital com Weloba o en un programa online anomenat «Visto lo Visto». La Fundació Johan Cruyff també m’ha ofert sempre la confiança per presentar diferents actes.

parc-des-princes

A dia d’avui, treballo al programa de La Porteria de betevé, amb l’equip del Pitu Abril. De la mateixa manera, també formo part de l’equip de La Transmissió d’en Puyal a Catalunya Ràdio.  Com podeu veure, mai he sigut capaç de desentendre’m del futbol, i espero que així segueixi. L’únic dubte que m’ofereix és que em segueixo preguntant si m’agrada més jugar o explicar-lo. De fet, encara intento sobreviure els caps de setmana jugant amb els Senglars de Vallvidrera a Quarta Catalana

Més enllà del futbol i la meva feina, m’encanta viure a Sant Just, perdre’m a Vilanova de les Escaldes i retrobar-me a Sant Antoni de Calonge. Normalment m’hi trobareu amb els que més estimo. Potser serien els llocs on em podeu trobar quan no estic treballant o jugant futbol.

A tot això, explicar-vos que aquesta pàgina va començar com un blog que es deia Minuto 111. Va ser en honor al gol de Koeman a Wembley, un gol que la meva memòria no recorda, tot i que ja tenia 2 anys. Jo va néixer l’11 de juliol del 1990, però crec que amb aquell gol vam néixer els culers de la meva generació.

Aquí em trobaràs

  • Email: marcmarba@gmail.com
  • Twitter: @marcmarba
  • Instagram: @marcmarba
  • Facebook: Marc Marbà Prats

L’any 2015 vaig fer aquest videoblog, potser ja queda una mica descontextualitza’t, però són els llocs de feina on ens movem

2 comentarios sobre “Marc Marbà

Deja un comentario